Betonnen dakpannen

BETONNEN DAKPANNEN IN GEGOLFDE OF VLAKKE UITVOERING

Betonnen dakpannen zijn en worden in Nederland op omvangrijke schaal toegepast. Met de meeste betonnen dakpannen kan een hellend dak over het algemeen snel worden gedekt. Monier levert een uitgebreid assortiment betonnen dakpannen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse formatien van zowel gegolfde als vlakke uitvoering, in meerdere oppervlakte behandelingstechnieken en daarbinnen in diverse kleuren.

BETONNEN DAKPANNEN ZIJN IN VELE KLEUREN VERKRIJGBAAR

Standaard betondakpannen van Monier zijn door en door gekleurd en afgewerkt met hoogwaardige acrylaatcoatings waarmee een omvangrijk kleurenpallet van effen en genuanceerde uitvoering haalbaar is. Glazuron® betondakpannen hebben een bijzondere oppervlakteafwerking die de pan een langduriger bescherming tegen weersinvloeden verleent en die tevens ervoor zorgt dat de kleur licht glanzend is. Ook de Glazuron® techniek biedt de mogelijkheid tot het leveren van zowel effen als genuanceerde varianten. 

BETONNEN DAKPANNEN VAN MONIER: DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK

Uit onafhankelijk onderzoek (uitgevoerd door het Nederlands Instituur voor Bouwbiologie en Ecologie NIBE te Naarden) blijkt dat betondakpannen het meest milieuvriendelijke dakbedekkingsmateriaal voor hellende daken zijn. Daarenboven is de Glazuron® dakpan van Monier de enigste betondakpan waaraan door NIBE het DUBO Keurmerk is verleend. 

In onze online productcatalogus vindt u meer informatie over ons assortiment betonnen dakpannen en kunt u onze betonnen dakpannen brochures bekijken of downloaden.

Neroma nero/zwart
Stonewold antraciet
Utrechter steenrood