Clima Comfort

De bouwers van vandaag hebben te maken met steeds meer en hogere eisen. Eisen met betrekking tot energiezuinigheid, duurzaamheid, milieuaspecten … Tegelijk zijn snelheid en efficiency meer dan ooit bepalend voor het succes van het bouwproces. Plus de kwaliteit van het eindresultaat uiteraard.

Monier Clima Comfort dakelementen zijn een begrip in de bouw. Een beproefde, gemakkelijke en kostenefficiënte oplossing, met name voor grootschalige projecten. Maar ook bij werken van beperktere omvang worden meer professionele eisen gesteld aan efficiency en kwaliteit.

RENOVATIE ELEMENTEN

De Clima Comfort Basic renovatie elementen zijn uitstekend geschikt voor het na-isoleren van hellende daken welke zijn voorzien van een (bestaand) dakbeschot. De elementen zijn voorzien van 3 tengels en kunnen afgewerkt worden met panlatten en dakbedekking van Monier. De Clima Comfort Basic renovatie elementen zijn opgebouwd uit een isolatielaag van PIR- hardschuim die een hoge isolatiewaarde garanderen. Beide zijden van de PIR- hardschuim isolatie zijn afgewerkt met een gemineraliseerd glasvlies. Omdat de Clima Comfort Basic renovatie elementen reeds voorzien zijn van 3 tengels is de verwerking snel en eenvoudig. Ook het op maat maken gaat zeer eenvoudig. Door een standaard afmeting van 5.400 mm lengte is ook een snelle levering, uit voorraad, mogelijk. Maar de Clima Comfort Basic renovatie elementen kunnen per project ook op maat geleverd worden.

SANDWICHDAKELEMENTEN

De Clima Comfort Basic sandwich dakelementen van Monier lenen zich uitstekend voor bouwprojecten van beperktere omvang en renovatie projecten waar het bestaande dakbeschot wordt verwijderd. Ze zijn licht van gewicht en dus gemakkelijk te hanteren, hebben een fraaie afwerking en beschikken over uitstekende isolerende eigenschappen. De Clima Comfort Basic sandwich dakelementen zijn geschikt voor dakpannen en leien daken met een onderconstructie van gordingen. Deze dakelementen bestaan uit een onder- en bovenplaat van 3 of 7 mm dik spaanplaat.

Clima Comfort Basic Dakelementen Brochure
MONIER Clima Comfort Basic
MONIER Clima Comfort Basic