Dakfolie

Dakfolie voor hellende daken

Monier levert een uitgebreide assortiment dakfolies voor hellende daken, de Spirtech® dakfolies. De Spirtech® folies staan garant voor de juiste toepassing en werking op hellende daken. Het assortiment dakfolies bestaat uit Spirtech® Clima 2+ 200, Spirtech® Maximum 2+, Spirtech® 400 RU, Spirtech® 400 2+, Spirtech Elite 2+ en Spirtech® 300 2+. Deze dakfolies zijn opgebouwd uit meerdere lagen met een dampdoorlatend polypropyleen kunststof vlies. Naast de universele dakfolies levert Monier ook dakfolie reparatietape en multiflex universele afdichtingsband voor een lucht- en waterdichte afwerking. 

Dakfolie voor een perfecte waterkering

De dakfolies van Monier zijn perfect waterkerend en door de hoogkwalitatieve microporeuze film is een continue afvoer van waterdamp gegarandeerd. De dakfolies Spirtech® 400 2+ en Spirtech® 300 2+ hebben bovendien een speciale wapening tussen de verschillende lagen die de mechanische eigenschappen van de folie versterken. De dakfolie is hierdoor nog steviger en is uitermate bestand tegen het belopen tijdens de verwerking. De folie kan overigens ook als tijdelijke waterkering bij renovatiewerkzaamheden worden gebruikt!

Spirtech dakfolie, een garantie voor kwaliteit

De Spirtech® folies zijn door Monier zelf ontwikkeld en worden in eigen fabrieken geproduceerd. Dit is een blijvende garantie voor een optimale afstemming tussen toepassing, kwaliteit, toepasbaarheid en prijs! Niet voor niets maken de Spirtech® folies deel uit van de unieke 15-jarige Daksysteemgarantie van Monier. Alle Spirtech® onderdakfolies zijn voorzien van en worden geleverd met het CE-keurmerk.

In onze online productcatalogus vindt u meer informatie over onze dakdoorvoeren en overige dakventilatie producten. Klik hier voor onze dakfolie producten. 

Spirtech® Clima+ 200
Spirtech 300®