Geglazuurde dakpannen

Geglazuurde dakpannen: keramische dakpannen met iets extra’s

Geglazuurde dakpannen zijn keramische dakpannen met een glazuurlaag. Bij het glazuren wordt tijdens het productieproces een glasachtige laag op de dakpan gespoten. Tijdens het bakken hecht deze glazuurlaag zich aan de kleiondergrond van de dakpan. Geglazuurde dakpannen zijn zowel in een glanzende als in matte uitvoering verkrijgbaar. Monier levert een uitgebreid assortiment geglazuurde dakpannen. Het assortiment bestaat uit meerdere modellen en kleuren zodat er altijd een dakpan is die bij uw woning of gebouw past.

Geglazuurde dakpannen: de voordelen

Geglazuurde dakpannen hebben een mooie en rijke uitstraling en geven uw dak altijd wat extra’s. Door te glazuren kan aan dakpannen een uitgebreid kleurenscala worden verleend. 

In onze online productcatalogus vindt u meer informatie over ons assortiment geglazuurde dakpannen. De volgende typen keramische dakpannen zijn in een matte of glanzende uitvoering verkrijgbaar. VH-Variabel, Grote Romaanse, Kruispan, Tuile du Nord (keramiek), OVH200, De Nieuwe Hollander-V en Renova. Kijk bij geprofileerde en speciale dakpannen in ons productoverzicht dakpannen.

VH-Variabel lichtbruin
Tuile du Nord lichtbruin