03-09-2014 / Monier presenteert 'Esthetische Duurzaamheid' op ECOBOUW

Ecobouw, hét platform voor duurzaam bouwen

Van 23 tot en met 25 september organiseren Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt de tweede editie van Ecobouw. Ecobouw biedt een uitgebreid programma voor kennisoverdracht over duurzaam ontwerpen, bouwen en exploiteren: presentaties, seminars, debatten, demonstraties en een informatiebeurs. Een keur aan topsprekers en experts. Monier zal deze dagen een presentatie geven over: ESTHETISCHE DUURZAAMHEID.

Ecobouw vindt plaats tijdens de Dutch Green Building Week 2014 en wordt ondersteund door de Dutch Green Building Council. Ecobouw kent één hoofdpodium en vier subpodia met de thema’s:

  • Energie
  • Proces
  • Afval/Water
  • Gezondheid
  • Transformatie

Ecobouw heeft als doelstelling om een zo volledig mogelijk beeld te geven van duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving, inclusief ontwerp, nieuwbouw, renovatie, herbestemming, gebiedsontwikkeling en exploitatie. 

Ecobouw richt zich op architecten, bouwkundigen, bouwers en opdrachtgevers, zoals projectontwikkelaars. Partijen waarbij de ketensamenwerking hoog in het vaandel staat. Dat is immers de sleutel voor duurzaam bouwen. Verder nodigt Ecobouw facilitymanagers, gebouwbeheerders, verenigingen van eigenaren en MVO/duurzaamheidsmanagers uit om Ecobouw te bezoeken. Kortom: iedereen geïnteresseerd in duurzaam bouwen.

Check het actuele programma op www.ecobouw.net. Monier treft u in hal 5 op de 2e etage - standnummer B016/1.

Bestel u gratis toegangskaart(en) via deze link: GRATIS TOEGANGSKAARTEN

Als deelnemer van Ecobouw nodigen we u dan ook graag uit om Ecobouw te bezoeken. Monier zal hier het zonne-energiesysteem VI90 'volledig geïntegreerd PV-systeem' met de Signy-Finnez dakpan laten zien. 

Het Monier VI90 - volledig geïntegreerd PV-systeem - maakt van een beschermend dak een extra functioneel dak. Het wekt milieuvriendelijk zonne-energie op en is oogstrelend vanwege het design.

Het grote verschil met andere PV-systemen is dat het niet ‘los’ bovenop het dak ligt. De modules komen in de plaats van dakpannen en worden in het dak geïntegreerd. Zo ontstaat een volkomen lineair, harmonisch dakbeeld dat met gemak aan de hoogste eisen op het gebied van design en esthetiek voldoet. Duurzaam en mooi!