05-08-2013 / Keramisch boeiboord esthetische overbrugging pan en gevel

Bovendakse isolatie verhoogt het dak waardoor de gevelpan niet langer aansluit op de gevel. MONIER introduceert het keramisch boeiboord als oplossing voor dit herkenbare probleem. Het speciale profiel overbrugt het hoogteverschil en zorgt voor de benodigde overlap op de gevelmuur. Het Monier keramisch boeiboord is duurzaam, onderhoudsvrij en universeel toepasbaar onder vrijwel alle modellen keramische gevelpannen.

MONIER levert het keramisch boeiboord standaard in drie kleuren: natuurrood, zwart ge├źngobeerd en blauw gesmoord. Deze kleuren sluiten aan bij het grootste deel van het assortiment keramische dakpannen. Hierdoor integreert het keramisch boeiboord visueel mooi met het dak en is het zowel een effectieve alsook esthetische oplossing.

Eenvoudige montage
Het MONIER keramisch boeiboord heeft een werkende lengtemaat van 33 cm. De werkende hoogte is circa 11,5 cm. Het profiel wordt mooi strak met een effectieve koude sluiting toegepast. Dankzij de standaard schroefgaten en de speciale Monier RVS 40 mm Torx schroeven zijn de keramische boeiboorden eenvoudig te monteren. 
Alle tekeningen van het keramisch boeiboord en details van de gevelaansluitingen vindt u bij: Producten - Keramisch Boeiboord.

 

 

Download

Keramisch Boeiboord PDF

Date: 07.02.2017 | Size: 2.7Mb