Panhaken

Panhaken: voor iedere dakpan een eigen panhaak

Panhaken zijn er in vele varianten. Elk pantype heeft namelijk zijn eigen panhaak nodig. Omdat de diverse dakpannen hun eigen maatvoering en uitrekwaarde hebben, zijn er geen universele panhaken. Monier heeft specifieke panhaken voor geprofileerde dakpanmodellen, voor vlakke dakpanmodellen en panhaken voor speciale dakpanmodellen. Testrapporten waarin deze uitrekwaarde wordt onderbouwd zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Daarnaast levert Monier RVS Torxschroeven, schroefnagels en panhaken voor de onderste pannenrij.

Gratis berekening aantal panhaken

Monier heeft op basis van de wettelijke verankeringeisen binnen het Bouwbesluit een compleet pakket hoogwaardige bevestigingssystemen ontwikkeld. Voor elk panmodel is een panhaak ontwikkeld waarvan de rekenwaarde in een onafhankelijk testrapport is vastgelegd. Het aantal benodigde panhaken wordt bepaald door de verankeringsberekening. Monier maakt graag uw verankeringsberekening. Deze Monier service is gratis, mits tot bestelling van de totale order wordt overgegaan.

In onze online productcatalogus vindt u meer informatie over onze panhaken en verankeringsproducten. Klik hier voor onze panhaken producten en/of brochures. 

Euro-panhaak Sneldek/Neroma
Euro-panhaak VH-Variabel