Keramisch boeiboord links/rechts

Het Keramisch boeiboord is een effectieve en fraaie oplossing bij bovendakse isolatie. Door bovendakse isolatie (na-isolatie)  wordt het dak verhoogd en sluit de gevelpan niet meer juist aan op de gevel. Het Keramisch boeiboord links of rechts biedt de perfecte oplossing. Dit speciaal doorontwikkelde profiel overbrugt het verschil in hoogte en zorgt voor de benodigde overlap op de gevelmuur. Een effectieve, duurzame en onderhoudsvrije oplossing.

Kenmerken

  • Standaard leverbaar in 3 kleuren: natuurrood, zwart engobe en blauw gesmoord
  • Andere kleuren op aanvraag leverbaar (bij voldoende volume)
  • Universeel toepasbaar op vrijwel alle keramische dakpannen
  • Werkende lengtemaat ca. 365 mm
  • Werkende hoogte ca. 134 mm

Galerij

Integreert perfect met pannendak

Het Keramisch boeiboord wordt standaard in 3 kleuren geleverd: natuurrood, zwart engobe en blauw gesmoord. Deze kleuren sluiten aan bij het grootste deel van het assortiment keramische dakpannen. Hierdoor integreert het Keramisch boeiboord visueel mooi met het dak. Op aanvraag en bij voldoende volume zijn zelfs speciale kleuren leverbaar.

Universeel toepasbaar

Het Keramisch boeiboord is universeel toepasbaar onder vrijwel alle modellen keramische gevelpannen. De werkende lengtemaat is ca. 365 mm, de werkende hoogte ca. 134 mm. Het profiel wordt mooi strak met een overlappende sluiting toegepast. De montage is eenvoudig dankzij de standaard schroefgaten en de speciale Monier RVS 50mm Torx schroeven. De vermelde afmetingen kunnen onderhevig zijn aan toleranties zoals vermeld in de Norm EN 1304:2005. 

Downloads