Hoe gaat BMI Nederland om met het Coronavirus en wat betekent dit voor u

De gezondheid en het welzijn van onze mensen, onze klanten, leveranciers en andere relaties is het meest belangrijk voor ons. BMI houdt de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de adviezen en maatregelen van het RIVM nauwgezet op. Wat betekent dit voor u als klant? 

 

Telefonisch normaal bereikbaar

De gehele BMI Verkoop Binnendienst (Icopal en Monier) werkt vanuit huis. Telefonisch zijn zij normaal bereikbaar tussen 07:30 en 17:00 uur. Met al uw vragen kunt u dus gewoon terecht bij uw BMI contactpersonen. Zij helpen u graag! Ook onze afdeling Dakservice Binnendienst werkt vanuit huis en zij zijn telefonische bereikbaar. Dakinspecties of een bezoek van een Technisch Adviseur kan alleen in de absoluut noodzakelijke gevallen doorgaan waarbij de RIVM richtlijnen (o.a. hygiënemaatregelen) in acht worden genomen. 

Bezoeken beperkt

Alleen in absoluut noodzakelijke gevallen brengen onze Rayonmanagers een bezoek op locatie. Uiteraard zal dit altijd eerst met u worden afgestemd. Wij vragen uw medewerking om bezoeken aan onze (productie)locaties tot nader order op te schorten. 

Leveringen 

Op dit moment vinden de leveringen volgens planning plaats en zijn er vooralsnog geen beperkingen.  Op verantwoorde wijze willen we dit graag kunnen en blijven doen. Uiteraard respecteren we daarbij de RIVM richtlijnen en uw instructies op locatie.

Afhalen materialen

Hellend dak (BMI Monier): Het afhalen van hellend dak materialen  is mogelijk nadat u hiervan een bericht per e-mail heeft ontvangen.

Plat dak (BMI Icopal): Het afhalen van materialen is mogelijk nadat u daarvoor telefonisch een afspraak gemaakt heeft met de Verkoop Binnendienst.

De afdeling Expeditie hanteert strenge regels ten aanzien van uw bezoek en vertrouwt erop dat u de extra hygiënemaatregelen nauwkeurig opvolgt.

Productie en Expeditie werken door

Op dit moment verlopen de productie en de leveringen in Nederland en Duitsland grotendeels volgens planning, met uitzondering van Frankrijk. Wij informeren u nog specifiek i.v.m. de verschillende locaties en de landelijke maatregelen.Natuurlijk willen we onze medewerkers op de fabrieken ook zo goed mogelijk beschermen tegen het Coronavirus. Om besmetting te voorkomen, werken en pauzeren zij in kleine teams, houden afstand tot elkaar en volgen extra hygiëneregels. Verder hebben wij aanvullende maatregelen genomen zoals extra schoonmaakronden met desinfectie en vergaderen op alternatieve wijze (via Google hang-out of teleconferentie).

Samen doen wij al het mogelijke om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, voor iedereen een veilige werkomgeving te creëren én onze verplichtingen naar u zo zorgvuldig mogelijk na te komen. Wij wensen u en uw collega’s veel sterkte in deze onzekere tijden. Bovenstaande is de situatie op dit moment. Via onze websites monier.nl en icopal.nl houden wij u op de hoogte van eventuele veranderingen en onze meest actuele maatregelen.

Met vriendelijke groet,
BMI Nederland


Bert de Ru
Managing Director