Jan van Leeuwen genomineerd voor Dakenman van het jaar 2018

De Dakenman van het Jaar is de verkiezing van de persoon die zich in het afgelopen jaar op de één of andere manier verdienstelijk heeft gemaakt voor de ontwikkelingen op het dak.

 

 Jan van Leeuwen_uitsnede klein

Jan van Leeuwen, Hoofd afdeling Dakservice van BMI Monier, heeft zich het  afgelopen jaar sterk gemaakt voor de ontwikkeling van BIM (Building Information Modeling) voor hellende  daken. BIM is een belangrijke ontwikkeling in de hellende dakenbranche, die zorgt voor een hogere  kwaliteit en een snellere verwerking  op de bouwplaats. Feitelijk “bouw je het project” van tevoren in een digitale omgeving. Dit doe je om vast te stellen of alles klopt als het project tot uitvoering komt. Het is gebleken dat deze manier van voorbereiding een fantastisch hulpmiddel is om vooraf faal- en extra kosten te voorkomen.

BMI Monier heeft voor het complete assortiment dakpanmodellen slimme BIM-bestanden ontwikkeld en biedt deze aan op BIMobject.com en via Monier.nl. Ontwerpers kunnen hiermee al in de ontwerpfase realistische impressies maken hoe het dak eruit gaat zien.

Op 22 maart 2019, tijdens de derde editie van de feestavond voor de dakenbranche, georganiseerd in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee, horen we of Jan de winnaar is!