Monier Dakservice + Icopal technische service is nu BMI Dakservice

Dakservice Groepsfoto 2019.jpg

Dakkennis voor hellende en platte daken gebundeld op 1 afdeling!

Het fijne van werken bij BMI is dat je altijd technische collega’s om je heen hebt die mee kunnen denken om het beste advies uit te brengen. En als er heel bijzondere eisen aan een dak worden gesteld, betrekken we onze collega’s van het Technical Center in Heusenstamm erbij. De dakkennis binnen BMI is breed en diep. Hier geven we adviezen  over verwerking van dakproducten, Bouwbesluit, bouwfysica, BIM, dakinspecties, uitvoeringscontrole, ketensamenwerking etc. Zo kunnen we oplossingen bieden die aansluiten op de wensen van de klant.

Het zal de dakenbranche niet ontgaan zijn dat Braas Monier en Icopal zijn samengevoegd en verder gaan onder de naam BMI. De technische adviseurs van Braas Monier en Icopal zijn samengevoegd op de afdeling BMI Dakservice.

Advies over plat en hellend dak
De technische afdeling Dakservice  bestaat al zo’n 25 jaar en is destijds opgericht als advies afdeling voor betonnen dakpannen onder de vlag van RBB. Al van het begin af aan opereert het Dakservice team vanuit het Benelux hoofdkantoor te Montfoort. Toen in 2001 RBB, KDN en Teewen werden samengevoegd ging Dakservice ook adviezen uitbrengen voor keramische dakpannen. Nu, 18 jaar later zijn Braas Monier en Icopal samengevoegd, en is Dakservice uitgebreid en klaar om voor zowel platte als hellende daken adviezen uit te brengen.

Kruisbestuiving
Vanaf 1 september 2019 is de technische kennis van Monier en Icopal gebundeld en geborgd op BMI Dakservice. Dit betekent een uitbreiding van 3 man waarmee Dakservice nu 8 personen telt. De dakinspecteurs waren tot voor kort gespecialiseerd in 1 discipline, hellende daken of platte daken, maar na intensieve kruisbestuiving van technische kennis, ondersteund door interne en externe opleidingen zijn de inspecteurs nu klaar om het totale dak te inspecteren en daarover te adviseren.

Foto - van links naar rechts:

 Bianca Tekol   Managementassistente
 Koen Geloudemans  Technisch adviseur  / dakinspecteur
 Maurits Kok  Technisch adviseur / BIM specialist
 Darya Abbas  Technisch adviseur / werkvoorbereider
 Marc van de Craats  Technisch Manager
 Jan van Leeuwen  Manager Dakservice
 Roy Gol  Technisch adviseur  / dakinspecteur
 Marcel Rombouts  Projectleider