Update BMI Nederland en Coronavirus

Hoe gaat BMI Nederland om met het Coronavirus en wat betekent dit voor u?

De gezondheid en het welzijn van onze mensen, onze klanten, leveranciers en andere relaties is het meest belangrijk voor ons. BMI houdt de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de adviezen en maatregelen van het RIVM nauwgezet op. Wat betekent dit voor u als klant?

Telefonisch normaal bereikbaar
De BMI Verkoop Binnendienst (Icopal en Monier) werkt zowel vanuit het kantoor Montfoort als vanuit huis. Het team werkt in een roulatiesysteem. Voor u als klant verandert er niets. Telefonisch zijn zij normaal bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur. Met al uw vragen kunt u dus gewoon terecht bij uw BMI contactpersonen. Zij helpen u graag! Ook onze afdeling BMI Dakservice Binnendienst werkt  zowel vanuit het kantoor Montfoort als vanuit huis en is voor u volledig bereikbaar. 

Klantbezoeken
Het Verkoop Buitendienst team gaat weer naar buiten om u te bezoeken en te helpen waar ze kunnen met uw dak projecten. Dit doen we alleen indien gewenst en in goed overleg met u, telefonisch en online contact kan nog steeds. Uiteraard nemen we de RIVM maatregelen in acht bij bezoeken.

Leveringen
Leveringen vinden volgens planning plaats. Uiteraard respecteren we daarbij de RIVM richtlijnen en uw instructies op locatie. 

Afhalen materialen
Hellend dak (BMI Monier): Het afhalen van hellend dak materialen is mogelijk nadat u hiervan een bericht per e-mail heeft ontvangen.

Plat dak (BMI Icopal): Het afhalen van materialen is mogelijk nadat u daarvoor telefonisch een afspraak gemaakt heeft met de Verkoop Binnendienst.

De afdeling Expeditie hanteert strenge regels ten aanzien van uw bezoek en vertrouwt erop dat u de extra hygiënemaatregelen nauwkeurig opvolgt.

Samen doen wij al het mogelijke om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, voor iedereen een veilige werkomgeving te creëren én onze verplichtingen naar u zo zorgvuldig mogelijk na te komen.

Bovenstaande is de situatie op dit moment. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van eventuele veranderingen en onze meest actuele maatregelen.