Vacatures

Tegelen

Als Quality Manager bij BMI Monier Tegelen ben je mede verantwoordelijk voor het onderhouden, beheren en verbeteren van het kwaliteitssysteem (gebaseerd op ISO 9001:2015). Je gaat hiermee voor de locatie Tegelen de organisatie naar een hoger niveau tillen als het gaat om kwaliteit. Hiërarchisch rapporteer je aan de Manufacturing Manager. De Quality Manager Benelux is functioneel leidinggevende en je werkt samen met collega’s werkzaam in het Quality Team Benelux. Je geeft leiding aan de Kwaliteitsmedewerker / Aftersales in Tegelen.

Montfoort

De Marketing Director is een belangrijke schakel in BMI Groups transitie. Hij/zij zet de merken Monier en Icopal ijzersterk neer en ontwikkelt een strategische en business gedreven marketingorganisatie. De Marketing Director is verantwoordelijk voor de gehele Benelux en is onderdeel van het Benelux MT. Hij/zij rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director Benelux en dotted naar de Group Chief Marketing Officer op het hoofdkantoor.

Montfoort

BMI Nederland is op zoek naar een fulltime Technisch Adviseur voor de regio Zuid-Nederland en de provincie Noord-Holland. In deze functie ben je onderdeel van de afdeling Dakservice die bestaat uit een team van 8 medewerkers. De afdeling Dakservice is het technische hart van onze organisatie waar échte specialisten werken.