Vacatures

Montfoort

Om aan de toenemende vraag naar technisch advies te kunnen voldoen, ontstaat er op de afdeling Dakservice een vacature voor een Werkvoorbereider / Technisch Adviseur. In de functie van Werkvoorbereider / Technisch Adviseur ondersteun je de projectleiding en verkooporganisatie binnen BMI Monier.

Susteren

Voor onze productielocatie in Susteren is BMI Monier op zoek naar een Monteur Dakpan-persen. Als monteur dakpan-persen ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, het afstellen en het reinigen van de dakpan-persen.  In de dakpan-pers wordt de definitieve vormgeving van de dakpan bepaald en is daarmee een zeer kritisch onderdeel in het productieproces. Je bent onderdeel van de Technisch Dienst en rapporteert aan het Hoofd Technische Dienst.

Montfoort

De Supply Planner Traded Goods heeft tot doel de juiste voorraadniveaus van onze verhandelde goederen te waarborgen. Het betreft alle toebehoren voor het hellend dak, de geïmporteerde klei- en betondakpannen en de in de Benelux verkochte producten. Je bent dé schakel voor Sales als het gaat om de beschikbaarheid van producten. Je hebt ook een directe link naar het Duitse en Franse planning- en inkoopteam.

Woerden

Voor onze productielocatie Woerden zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager Woerden (20 – 24 uur). Als Quality Manager bij BMI Monier Woerden ben je mede verantwoordelijk voor het onderhouden, beheren en verbeteren van het kwaliteitssysteem (gebaseerd op ISO 9001:2015). Je gaat hiermee voor de locatie Woerden de organisatie naar een hoger niveau tillen als het gaat om kwaliteit.

Montfoort

Voor onze locatie in Montfoort zijn wij op zoek naar een Salarisadministrateur (32 - 40 per week). Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en verwerken van de volledige salarisadministratie voor ruim 300 medewerkers en voor het interne beheer van het softwarepakket. Je ontvangt maandelijks de gegevens van de diverse locaties en verwerkt
de mutaties in het salarissysteem Cobra.