Vacatures

Montfoort

De Supply Planner Traded Goods heeft tot doel de juiste voorraadniveaus van onze verhandelde goederen te waarborgen. Het betreft alle toebehoren voor het hellend dak, de geïmporteerde klei- en betondakpannen en de in de Benelux verkochte producten. Je bent dé schakel voor Sales als het gaat om de beschikbaarheid van producten. Je hebt ook een directe link naar het Duitse en Franse planning- en inkoopteam.

Montfoort

For our Benelux Marketing team we are looking for a Pricing Manager. Your goal is to build, develop and lead our pricing organization in Benelux with the responsibility of driving ongoing price optimization. You will set the strategy and direction for pricing, build awareness and support execution within the organization. You will be part of the Marketing department and report to the Marketing Director Benelux.

Woerden

Voor onze productielocatie Woerden zijn wij op zoek naar een gedreven Head of Logistics. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van het logistieke team in Woerden. Het logistieke team bestaat in totaal uit 5 medewerkers; 3 medewerkers expeditie buiten en 2 medewerkers expeditie binnen. Je rapporteert aan de Logistics & Warehousing Manager en werkt nauw samen met de Plant Manager en het Hoofd Productie. Je bent onderdeel van het Lokale Management Team in Woerden.

Woerden

Voor onze productielocatie Woerden zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager Woerden (20 – 24 uur). Als Quality Manager bij BMI Monier Woerden ben je mede verantwoordelijk voor het onderhouden, beheren en verbeteren van het kwaliteitssysteem (gebaseerd op ISO 9001:2015). Je gaat hiermee voor de locatie Woerden de organisatie naar een hoger niveau tillen als het gaat om kwaliteit.

Montfoort

Voor onze locatie in Montfoort zijn wij op zoek naar een Salarisadministrateur (32 - 40 per week). Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en verwerken van de volledige salarisadministratie voor ruim 300 medewerkers en voor het interne beheer van het softwarepakket. Je ontvangt maandelijks de gegevens van de diverse locaties en verwerkt
de mutaties in het salarissysteem Cobra.

Montfoort

De Marketing Director is een belangrijke schakel in BMI Groups transitie. Hij/zij zet de merken Monier en Icopal ijzersterk neer en ontwikkelt een strategische en business gedreven marketingorganisatie. De Marketing Director is verantwoordelijk voor de gehele Benelux en is onderdeel van het Benelux MT. Hij/zij rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director Benelux en dotted naar de Group Chief Marketing Officer op het hoofdkantoor.