Vacatures

Montfoort

Om aan de toenemende vraag naar technisch advies te kunnen voldoen, ontstaat er op de afdeling Dakservice een vacature voor een Werkvoorbereider / Technisch Adviseur. In de functie van Werkvoorbereider / Technisch Adviseur ondersteun je de projectleiding en verkooporganisatie binnen BMI Monier.

Montfoort

De Supply Planner Traded Goods heeft tot doel de juiste voorraadniveaus van onze verhandelde goederen te waarborgen. Het betreft alle toebehoren voor het hellend dak, de geïmporteerde klei- en betondakpannen en de in de Benelux verkochte producten. Je bent dé schakel voor Sales als het gaat om de beschikbaarheid van producten. Je hebt ook een directe link naar het Duitse en Franse planning- en inkoopteam.

Montfoort

Voor onze locatie in Montfoort zijn wij op zoek naar een Salarisadministrateur (32 - 40 per week). Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en verwerken van de volledige salarisadministratie voor ruim 300 medewerkers en voor het interne beheer van het softwarepakket. Je ontvangt maandelijks de gegevens van de diverse locaties en verwerkt
de mutaties in het salarissysteem Cobra.

Tegelen

Voor onze productielocatie BMI Monier Tegelen zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren Monteur ETD. Jouw hoofdtaak is het verhelpen van elektrotechnische storingen aan productie-installaties met als doel de productie weer zo snel mogelijk op gang te helpen. Daarnaast werk je samen met je collega’s van de technische dienst aan onderhoudsprojecten waarmee je bijdraagt aan het storingvrij houden van deze installaties in de toekomst. Hierbij voer je ook mechanisch onderhoud uit. 

Susteren

Voor onze productielocatie in Susteren is BMI Monier op zoek naar een Monteur Dakpan-persen. Als monteur dakpan-persen ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, het afstellen en het reinigen van de dakpan-persen.  In de dakpan-pers wordt de definitieve vormgeving van de dakpan bepaald en is daarmee een zeer kritisch onderdeel in het productieproces. Je bent onderdeel van de Technisch Dienst en rapporteert aan het Hoofd Technische Dienst.