DE FUNCTIE

Als Allround onderhoud- en storingsmonteur binnen een klein team op onze dakpannenfabriek ben je breed inzetbaar op elektrotechnisch en mechanisch gebied met betrekking tot het uitvoeren van inspecties, preventief onderhoud, verrichten van herstelwerkzaamheden, afstellen van machines, het repareren van onderdelen en het uitvoeren van noodreparaties. Je komt als monteur hierbij in aanraking met alle facetten van de techniek, zoals PLC gestuurde machines, robots, transportsystemen, hydraulische en pneumatische installaties. Binnen de BMI Group heeft onze fabriek inWoerden als enige keramische fabriek de gouden medaille voor World Class Manufacturing. Jouw focus ligt op continue verbetering, om deze status te behouden. Een gedisciplineerde monteur als jij hanteert hoge normen op het gebied van veiligheid, orde en netheid. Jij beschikt over een klantgerichte houding, positieve instelling en je kunt zowel zelfstandig als in een team opereren. Je bent bereid tot het werken in dagdienst, 2-ploegendienst en consignatiedienst. Tevens sta je open voor het volgen van interne en externe opleidingen om je kwaliteiten nog verder uit te breiden.

 

JE PROFIEL

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO 4 Mechatronica of Werktuigbouwkunde met affiniteit met elektrotechniek.
  • Je hebt ervaring met storingsanalyses (kennis van PLC Siemens S7, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch) en je bent stressbestendig.
  • Je houdt van technische uitdagingen.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent proactief.
  • Je bent in staat goed te communiceren op alle niveaus en je bent een teamspeler.

 

ONS AANBOD

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie in een professionele organisatie waar persoonlijke ontwikkeling gewaardeerd wordt. Wij bieden een eigentijds pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

CONTACT

Voor meer informatie over de functie of ben je geïnteresseerd in de functie mail je motivatiebrief en cv naar anneke.van.stroe@bmigroup.com.