MONTEUR ETD

DE FUNCTIE 

Jouw hoofdtaak is het verhelpen van elektrotechnische storingen aan productie-installaties met als doel de productie weer zo snel mogelijk op gang te helpen. Daarnaast werk je samen met je collega’s van de technische dienst aan onderhoudsprojecten waarmee je bijdraagt aan het storingvrij houden van deze installaties in de toekomst. Hierbij voer je ook mechanisch onderhoud uit. 

Naast de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden denk je ook mee over technische verbeteringen en innovatie van het machinepark. Op deze manier draag je actief je steentje bij aan verbeteren van de productieprocessen.

 

JOUW  PROFIEL

  • Je  hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring als ETD-er in een productieomgeving;  
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren;
  • Je hebt ervaring met het programmeren van software (PLC-besturing);
  • Je bent bereid tot het werken in 2-ploegendiensten en consignatiediensten;
  • Je voelt je verbonden met de kernwaarden van de organisatie: Empower, Connect, Evolve en Inspire. 

 

ONS AANBOD

Wij bieden een zelfstandige en uitdagende functie in een professionele organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en relevante opleidingen, een belangrijk uitgangspunt is. Wij bieden een eigentijds pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

CONTACT

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Frans Kessels, Hoofd TD via telefoonnummer 06-53946339. Ben je geïnteresseerd in de functie, mail dan jouw motivatiebrief met cv naar bas.boonen@bmigroup.com