Vacatures

Woerden

Zoek jij een uitdaging in de techniek én ben je leergierig? Dan zijn wij voor onze productielocatie in Woerden op zoek naar een: Aankomend allround onderhoud- en storingsmonteur.
 

Woerden

Voor onze locatie in Woerden zijn wij op zoek naar een fulltime Allround onderhoud- en storingsmonteur. Als Allround onderhoud- en storingsmonteur binnen een klein team op onze dakpannenfabriek ben je breed inzetbaar op elektrotechnisch en mechanisch gebied met betrekking tot het uitvoeren van inspecties, preventief onderhoud, verrichten van herstelwerkzaamheden, afstellen van machines,  het repareren van onderdelen en het uitvoeren van noodreparaties. 

Tegelen

Voor onze locatie in Tegelen zijn wij op zoek naar een fulltime Allround onderhoud- en storingsmonteur. Als Allround onderhoud- en storingsmonteur in onze fabriek ben je breed inzetbaar op mechanisch en elektrotechnisch gebied: van het uitvoeren van inspecties, preventief onderhoud, verrichten van herstelwerkzaamheden, afstellen van machines tot het repareren van onderdelen en uitvoeren van noodreparaties. Tevens help je mee in het verbeteren van machines en installaties. Jij weet adequaat en snel de storingen op te lossen aan het machinepark en net zo voortvarend verhelp je problemen aan verschillende bedrijfsinstallaties (elektriciteit, perslucht, water, etc.). Ook het vastleggen van bijbehorende administratie gaat je uitstekend af.