Vacatures

Tegelen

Voor de locatie Tegelen zijn wij op zoek naar een energieke en dynamische kandidaat die met zijn team ondersteuning biedt bij alle technische facetten van het primaire proces: de productie van klei- en betondakpannen en toebehoren.

Woerden

Je werkt als Heftruckchauffeur bij de afdeling Afnemerservice. Deze afdeling draagt zorg voor zowel de gehele interne als externe logistiek. Deze deelgebieden houden onder andere in het laden en lossen van grondstoffen voor de productie, het picken en verzendklaar maken van klantorders, het ontvangen (kwijten) van het gereed product en het laden en lossen van handelsgoederen. Tevens behoort de voorraadinventarisatie tot je taak. 

Montfoort

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken en waarborgen van de kwaliteit van de producten op de vijf productielocaties en het hoofdkantoor van Monier en Icopal in de Benelux. Al je acties zijn erop gericht om de klanttevredenheid en het succes van Monier en Icopal te verhogen. Het uiteindelijke doel van de functie is om de strenge kwaliteitscontroles van Monier en Icopal als markteider in de dakenmarkt te realiseren, bewaken en waarborgen.

Susteren

Je bent samen met jouw collega's medeverantwoordelijk voor het preventief onderhoud aan het totale machinepark. Daarbij ondersteun je bij het verhelpen van storingen, "trouble shooting" en algemeen werktuigbouwkundig onderhoud. Je bent bereid om te werken in een 1,5- of 2-ploegendienst. Daarnaast draai je mee in de consignatiedienst.