Vacatures

Montfoort

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken en waarborgen van de kwaliteit van de producten op de vijf productielocaties en het hoofdkantoor van Monier en Icopal in de Benelux. Al je acties zijn erop gericht om de klanttevredenheid en het succes van Monier en Icopal te verhogen. Het uiteindelijke doel van de functie is om de strenge kwaliteitscontroles van Monier en Icopal als markteider in de dakenmarkt te realiseren, bewaken en waarborgen.

Tegelen

Ter uitbreiding van het team zijn wij voor onze locatie BMI Monier Tegelen op zoek naar een Meewerkend Voorman Technische Dienst. In deze afwisselende functie die bol staat van technische uitdaging en zelfstandigheid, ben je verantwoordelijk voor het in goede technische staat houden van het machinepark, op zowel elektrotechnisch als besturingstechnisch gebied.

Montfoort

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de groei van de marktpositie van dakbedekking van Icopal. Je hebt een goed beeld van de markt en zorgt voor een assortiment dat voorziet in de behoefte van de markt voor platte daken. Hiermee draag je bij aan de verbetering van de concurrentiepositie en commerciële doelstellingen van BMI Benelux.

Woerden

De directie van Monier B.V. is voor de functie van Plant Manager in Woerden op zoek naar een energieke en dynamische kandidaat met uitstekende leiderschapskwaliteiten.

Susteren

Je bent samen met jouw collega's medeverantwoordelijk voor het preventief onderhoud aan het totale machinepark. Daarbij ondersteun je bij het verhelpen van storingen, "trouble shooting" en algemeen werktuigbouwkundig onderhoud. Je bent bereid om te werken in een 1,5- of 2-ploegendienst. Daarnaast draai je mee in de consignatiedienst.