Vacatures

Woerden

Je bent als Productiecoördinator medeverantwoordelijk voor het realiseren van de specifieke productiedoelstellingen. Je zorgt hierbij voor een optimale handhaving van de veiligheid en arbeidsomstandigheden, een kwalitatief juist product en realiseert mede de efficiëntie, productiviteit en minimale uitval van producten, tijdens de werkzaamheden van de productie. Het toezien op de kleitoevoer, de pannenpersmachine, het opbrengen van engobe, de droogkamers, de ovens en het sorteren/verpakken van de pannen behoren ook tot het takenpakket. Handhaving van een optimale communicatie zowel op de afdeling als naar andere afdelingen is zeer belangrijk. Je rapporteert aan het Hoofd Productie en vervangt hem bij zijn afwezigheid. 

Montfoort

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken en waarborgen van de kwaliteit van de producten op de vijf productielocaties en het hoofdkantoor van Monier en Icopal in de Benelux. Al je acties zijn erop gericht om de klanttevredenheid en het succes van Monier en Icopal te verhogen. Het uiteindelijke doel van de functie is om de strenge kwaliteitscontroles van Monier en Icopal als markteider in de dakenmarkt te realiseren, bewaken en waarborgen.

Susteren

Je bent samen met jouw collega's medeverantwoordelijk voor het preventief onderhoud aan het totale machinepark. Daarbij ondersteun je bij het verhelpen van storingen, "trouble shooting" en algemeen werktuigbouwkundig onderhoud. Je bent bereid om te werken in een 1,5- of 2-ploegendienst. Daarnaast draai je mee in de consignatiedienst.