Vacatures

Woerden

Om ons meer te kunnen focussen op kwaliteit , zijn wij voor onze productielocatie in Woerden op zoek naar een Medewerk(st)er Kwaliteit. Je bent dan medeverantwoordelijk voor het onderhouden, beheren en verbeteren van het kwaliteitssysteem.

Woerden

Voor onze productielocatie in Woerden zijn wij op zoek naar een Hoofd Onderhoud & Techniek. In deze functie ondersteun je met jouw afdeling alle technische facetten van het primaire proces: de productie van kleidakpannen en toebehoren. Het werkgebied bestrijkt alle aspecten van het leiden van een Technische Dienst van een productiebedrijf; op het gebied van techniek, investeringen, aanpassingen, reparaties en onderhoud op mechanisch, elektrisch en bouwkundig gebied. 
 

Montfoort

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de lange termijnstrategie voor de beschikbaarheid en prijs van de grondstoffen en het contractmanagement voor de vijf productielocaties in de Benelux. Je onderhoudt goede relaties met de belangrijkste leveranciers en verkent de markt op nieuwe potentiële leveranciers, in overleg met de productielocaties. Al je acties zijn erop gericht om de klanttevredenheid en het succes van BMI Group te verhogen.