DE FUNCTIE

Als Allround onderhoud- en storingsmonteur verricht je deels zelfstandig onderhoud, inspectie- en reparatiewerkzaamheden aan de diverse installaties in onze dakpannenfabriek. Je werkt hierbij binnen een klein team van de Technische Dienst. Naast het geplande onderhoud is de Technische Dienst verantwoordelijk voor een storingsvrije werking van de productielijnen en lost storingen op, zodat de Productie hiervan weinig hinder ondervindt. Met de focus op continue verbetering, draag je als monteur bij aan een hoogwaardig productieproces. Je komt hierbij in aanraking met alle facetten van de techniek, zoals PLC gestuurde machines, robots, transportsystemen, hydraulische en pneumatische installaties. Je zult starten in een dagdienst, maar zal op termijn gaan meewerken in de 2-ploegendienst en consignatiedienst, met de daarbij behorende toeslagen.

 

JE PROFIEL

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO 4  Mechatronica of Werktuigbouwkunde met affiniteit met elektrotechniek.
  • Je houdt van technische uitdagingen. 
  • Je bent bereid om je kennis te verbreden door bijvoorbeeld cursussen/opleidingen te volgen. 
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent proactief.
  • Je bent in staat goed te communiceren en bent een echte een teamspeler.

 

ONS AANBOD

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie in een professionele organisatie waar persoonlijke ontwikkeling gewaardeerd wordt. Wij bieden een eigentijds pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

CONTACT

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eric Smit, TD Coördinator,   telefoonnummer 06 - 460 387 66 of stuur hem een app!

 

INTERESSE?

Jouw motivatie en je c.v. kun je vóór 10 juni 2019 mailen naar Anneke van Stroe, HR Adviseur, via anneke.van.stroe@bmigroup.com.