Susteren

Allround onderhoud en storingsmonteur Susteren

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN IN DEZE FUNCTIE

Als Allround onderhoud- en storingsmonteur binnen onze fabriek ben je breed inzetbaar op elektrotechnisch en mechanisch gebied: van het uitvoeren van inspecties, preventief onderhoud, verrichten van herstelwerkzaamheden, afstellen van machines tot het repareren van onderdelen en uitvoeren van noodreparaties. Tevens help je mee in het verbeteren van machines en installaties. Jij weet adequaat en snel de storingen op te lossen aan het machinepark en net zo voortvarend verhelp je problemen aan verschillende bedrijfsinstallaties (elektriciteit, perslucht, water, etc.). Ook het vastleggen van bijbehorende administratie gaat je uitstekend af. Een gedisciplineerde monteur als jij hanteert hoge normen op het gebied van veiligheid, orde en netheid. Je bent bereid tot het werken in dagdienst, en 2-ploegendienst. Tevens sta je open voor het volgen van interne en externe opleidingen om je kwaliteiten nog verder uit te breiden. Jij beschikt over een klantgerichte houding, positieve instelling en je kunt zowel zelfstandig als in een team opereren.

JE PROFIEL

  • Je beschikt over een opleiding op MBO 4 niveau op het gebied van electrotechniek en je hebt aantoonbare kennis van werktuigbouwkunde.
  • Je hebt ruime werkervaring in een vergelijkbare functie in een productiegerelateerde omgeving.
  • Je hebt ervaring met storingsanalyse, (kennis van PLC Siemens S7, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch) en je bent stressbestendig.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en neemt proactief eigen initiatief.
  • Je bent in staat goed te communiceren op alle niveaus en een teamspeler.

ONS AANBOD

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie in een professionele organisatie waar persoonlijke ontwikkeling gewaardeerd wordt. Wij bieden een eigentijds pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

CONTACT

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ron Peeters, Assistent Locatiemanager Susteren/Hoofd TD, telefoonnummer 06 - 30998061.

INTERESSE?

Je sollicitatiebrief voorzien van c.v. kun je vóór 24 mei 2019 mailen naar Nienke Ridder, HR-Manager BMI Benelux, via nienke.ridder@bmigroup.com.