Tegelen

Allround onderhoud- en storingsmonteur Tegelen

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN IN DEZE FUNCTIE

Als Allround onderhoud- en storingsmonteur in onze fabriek ben je breed inzetbaar op mechanisch en elektrotechnisch gebied: van het uitvoeren van inspecties, preventief onderhoud, verrichten van herstelwerkzaamheden, afstellen van machines tot het repareren van onderdelen en uitvoeren van noodreparaties. Tevens help je mee in het verbeteren van machines en installaties. Jij weet adequaat en snel de storingen op te lossen aan het machinepark en net zo voortvarend verhelp je problemen aan verschillende bedrijfsinstallaties (elektriciteit, perslucht, water, etc.). Ook het vastleggen van bijbehorende administratie gaat je uitstekend af. 

Een gedisciplineerde monteur als jij hanteert hoge normen op het gebied van veiligheid, orde en netheid. Je werkt enthousiast mee in 2 diensten in combinatie met consignatiedienst en bent bereid tot het volgen van interne en externe opleidingen om je kwaliteiten nog verder uit te breiden. 
Jij beschikt over een klantgerichte houding, positieve instelling en je kunt zowel zelfstandig als in een team opereren.

 

JE PROFIEL

Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding Werktuigbouwkunde met aantoonbare kennis op elektrotechnisch gebied;
Je hebt ruime werkervaring in een vergelijkbare functie in een productie gerelateerde omgeving.
Je hebt ervaring met storingsanalyse (mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch) en je bent stressbestendig. 
Je kunt goed zelfstandig werken en neemt proactief eigen initiatief.
Je bent in staat goed te communiceren op alle niveaus en een teamspeler.

 

ONS AANBOD

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie in een professionele organisatie waar persoonlijke ontwikkeling gewaardeerd wordt. Wij bieden een eigentijds pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

CONTACT

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Frans Kessels, Hoofd Onderhoud & Techniek Tegelen, telefoonnummer 06-53946339.

 

INTERESSE?

Je sollicitatiebrief voorzien van c.v. kun je vóór 8 mei 2019 mailen naar Nienke Ridder, HR-Manager BMI Benelux, via nienke.ridder@bmigroup.com.