Tegelen

Hoofd Onderhoud en Techniek

Voor de locatie Tegelen zijn wij op zoek naar een energieke en dynamische kandidaat die met zijn team ondersteuning biedt bij alle technische facetten van het primaire proces: de productie van klei- en betondakpannen en toebehoren. Jouw werkgebied bestrijkt alle aspecten van het leiden van een technische dienst van een productiebedrijf; op het gebied van techniek, investeringen, aanpassingen, reparaties en onderhoud op mechanisch, elektrisch en bouwkundig gebied. Het doel van de afdeling is de machines te onderhouden, aan te passen, storingen op te lossen met het oog op zo gering mogelijk productieverlies. Het kunnen structureren en managen van de technische afdeling en jouw eigen diverse taken is van essentieel belang. Je kijkt vooruit en je bent initiatiefnemer van verbeterprocessen. Verder bestaan de taken uit:

 • Het leiden van de technische dienst bestaande uit 10 medewerkers;
 • Toezicht houden op de uitvoering van de technische dienstverlening, zowel kwalitatief als kwantitatief hierbij rekening houdend met de wet- en regelgeving (o.a. milieu en vergunningen); 
 • Waarborging van de kwaliteit van het machinepark en optimalisatie hiervan;
 • Realisatie van doelstellingen binnen budgettaire richtlijnen;
 • Bevorderen van interne samenwerking tussen medewerkers, technische dienst en de productie;
 • Begeleiden, motiveren en stimuleren van medewerkers; 
 • Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken;
 • Indienen van investeringsvoorstellen met de daarbij behorende gegevens inzake haalbaarheid;
 • Implementatie van (verbeter)projecten, inclusief investeringen (tot 1 mio);
 • Op verzoek een adviserend rol voor de locatie in Susteren;
 • Lid van het lokale managementteam;
 • Rapporteren aan Head of Production Benelux.

JE PROFIEL

Wij zijn op zoek naar een inspirerende persoon op HTS- of gelijkwaardig denkniveau die op enthousiaste wijze medewerkers coacht en teamgeest kweekt en structuur aanbrengt en houdt in de werkprocessen. De voorkeur gaat uit naar richting  E + besturingstechniek, met werktuigbouwkundige affiniteit. De persoon die wij zoeken is een slagvaardige, praktisch ingestelde en hands-on manager met sterk ontwikkelde organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je denkt in processen en bent continu op zoek naar verbetering van de structuren zoals de preventief onderhoudssystematiek en handhaving hiervan. Voor de beste uitvoering van de functie is het belangrijk dat je woonachtig bent in de omgeving van Tegelen.

ONS AANBOD

Monier biedt een afwisselende, zelfstandige baan in een gezond bedrijf met een sterke reputatie. Er zijn goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing behorende bij een functie op dit niveau.

GEÏNTERESSEERD?

Limbourg & Partners verzorgt voor Monier exclusief de werving en selectie voor de functie van Hoofd Onderhoud & Techniek. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie en voldoet aan de gestelde eisen kunt u hier uw sollicitatie indienen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bagdad Ajiach via (026) 30 50 105.