Woerden

Hoofd Onderhoud en Techniek

DE FUNCTIE

Je ondersteunt met jouw afdeling (6 FTE + inhuur) alle technische facetten van het primaire proces: de productie van kleidakpannen en toebehoren. Jouw werkgebied bestrijkt alle aspecten van het leiden van een Technische Dienst van een productiebedrijf; op het gebied van techniek, investeringen, aanpassingen, reparaties en onderhoud op mechanisch, elektrisch en bouwkundig gebied. Het doel van de afdeling is de machines te onderhouden, aan te passen, storingen op te lossen met het oog op zo gering mogelijk productieverlies. 

Je stelt je tot doel het machinepark optimaal te laten functioneren. Dit betekent een optimale inzet/inzetbaarheid van jouw medewerkers, het begeleiden van externen op de plant en veelvuldige afstemming met de Productiemanager. Het kunnen structureren en managen van de technische afdeling en jouw eigen diverse taken is van essentieel belang. Je leidt technische projecten, kijkt vooruit en je bent initiatiefnemer van verbeterprocessen. In deze zelfstandige rol maak je deel uit van het locatiemanagementteam en rapporteer je aan de Plant Manager Woerden. Je bent werkzaam op de locatie Woerden.

 

JE PROFIEL

Wij zijn op zoek naar een inspirerende persoon op HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring, die op enthousiaste wijze medewerkers coacht, teamgeest kweekt en structuur aanbrengt en houdt in de werkprocessen. De voorkeur gaat uit naar een technische richting . Ervaring met Lean en TPM is een pre. De persoon die wij zoeken is een slagvaardige, praktisch ingestelde en hands-on manager met sterk ontwikkelde organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je denkt in processen en bent continu op zoek naar verbetering van de structuren zoals de preventief onderhoudssystematiek en handhaving hiervan. Voor de beste uitvoering van de functie is het belangrijk dat je woonachtig bent in de omgeving van Woerden.

 

ONS AANBOD

BMI Monier biedt een afwisselende, zelfstandige baan in een gezond bedrijf met een sterke reputatie. Er zijn goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing.

 

GEÏNTERESSEERD?

Limbourg & Partners verzorgt voor BMI Monier exclusief de werving en selectie voor de functie van Hoofd Onderhoud & Techniek. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie en voldoet aan de gestelde eisen kunt u hier uw sollicitatie indienen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bagdad Ajiach via (026) 30 50 105.