Woerden

Medewerker Afnemerservice

Voor de Afdeling Afnemerservice in Woerden zijn wij op zoek naar een fulltime Medewerker Afnemerservice.

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN IN DEZE FUNCTIE

Je werkt als Heftruckchauffeur bij de afdeling Afnemerservice. Deze afdeling draagt zorg voor zowel de gehele interne als externe logistiek. Deze deelgebieden houden onder andere in het laden en lossen van grondstoffen voor de productie, het picken en verzendklaar maken van klantorders, het ontvangen (kwijten) van het gereed product en het laden en lossen van handelsgoederen. Tevens behoort de voorraadinventarisatie tot je taak. Enige computerkennis strekt tot aanbeveling. In deze functie heb je contact met klanten, vervoerders en afdeling verkoop. In de winterperiode kun je ook binnen de productie worden ingezet. Als Medewerker Afnemerservice rapporteer je aan het Hoofd Afnemerservice.

JE PROFIEL

Monier Woerden zoekt een flexibele medewerker die in staat is al onze afnemers servicegericht te woord te staan. Een zelfstandig persoon die ook in teamverband goed kan functioneren. Je hebt
een opleiding op minimaal MBO-niveau. Je bent in het bezit van een certificaat Heftruckchauffeur. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en hebt een klantvriendelijke en
dienstverlenende instelling en houdt van aanpakken.

ONS AANBOD

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie met mogelijkheden. Vanzelfsprekend bieden wij een eigentijds pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij persoonlijke ontwikkeling gewaardeerd wordt. Je hebt 25 vakantie - en 12 ADV-dagen. Productkennis zal tijdens een opleidingsprogramma worden overgedragen.

CONTACT

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Arnout Buma, Hoofd Afnemerservice, telefoonnummer +31 (0)6- 22 49 69 33. 

Mail binnen 2 weken je sollicitatiebrief met c.v. naar anneke.van.stroe@bmigroup.com