JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN IN DEZE FUNCTIE

In deze tijdelijke functie verzorg je de opbouw van displays en de inrichting van showrooms met onze producten bij de bouwmaterialenhandelaren en dakdekkers. Bij deelname aan beurzen en exposities help je bij de opbouw en aankleding van de stand. Tevens verzorg je samen met de verkoop demonstraties en trainingen in ons eigen Trainingscentrum en bij de klant op locatie.
In deze funtie ben je veelvuldig op pad in Nederland. Je gaat samen met een collega op pad met de Monier Servicebus. De werktijden worden aangepast aan de route en de werkzaamheden van die dag. Kortom het is een functie waarbij je extern een visitekaartje van Monier bent. 

JOUW PROFIEL 

Je werkniveau is MBO. Bij voorkeur een opleiding gevolgd tot timmerman / meubelmaker.
Je bent handig en technisch ingesteld.
Je schroomt niet om fysiek werk te verrichten.
Je weet van aanpakken en gaat naar huis als de klus af is.
Flexibiliteit ten aanzien van werktijden, service- en klantgerichtheid alsmede een correcte houding zijn jou niet vreemd.
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.
Je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs BE.

ONS AANBOD

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende baan met goede primaire arbeidsvoorwaarden behorend bij de functie.  Vanzelfsprekend bieden wij ook een eigentijds pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij persoonlijke ontwikkeling gewaardeerd wordt.  

CONTACT

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer John Meijerink, Teamleader Serviceteam, telefoonnummer 06-55840641. Meer informatie over Monier kun je vinden op onze website www.monier.nl.

INTERESSE?

Je sollicitatiebrief voorzien van c.v. kun je binnen twee weken mailen naar Anneke van Stroe, HR Adviseur, via anneke.van.stroe@monier.com.