voor 32-40 uur per week voor de periode van minimaal 6 maanden (geen vakantie in augustus).

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN IN DEZE FUNCTIE

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de facturen van 5 bedrijven (scannen, controleren en coderen) en het afhandelen van aanmaningen. Tevens kun je ingezet worden voor andere werkzaamheden op de afdeling.

JE PROFIEL

Wij zoeken een enthousiaste collega die zowel zelfstandig en als teamspeler een bijdrage kan leveren aan de werkzaamheden van deze afdeling. Je hebt een MBO opleiding niveau 4 in  administratieve richting. Je hebt gedegen ervaring als crediteurenadministrateur. Je bent nauwkeurig en vindt het leuk om met cijfers om te gaan. Je hebt bij voorkeur kennis van SAP
en ISP-Invoice en van Baan en Basware. Kennis van Excel is een pre. Je bent sociaal, flexibel, initiatiefrijk en communicatief vaardig.

ONS AANBOD

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan in een gezond bedrijf met een sterke reputatie. Vanzelfsprekend bieden wij een eigentijds pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

CONTACT

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw Marian Romijn, Coördinator Crediteuren- en Personeelsadministratie, telefoonnummer 0348 - 476 675.

Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.bmigroup.com en www.monier.nl. Mail binnen 2 weken je sollicitatiebrief met c.v. naar anneke.van.stroe@bmigroup.com.