NIEUWE DAKPAN TEGALIT STERKER EN GLADDER

THE ARCHITECTS CHOICE

 

Mogen we de Tegalit aan u voorstellen? Dit is een dakpan met een krachtig architectonisch karakter dat de exclusiviteit van het huis onderstreept. Ver verwijderd van ‘gemiddeld’ en ‘doorsnee’. Door de focus op design is deze dakpan voor iedere architect de ideale keuze. Bovendien heeft de Tegalit naast beauty ook brains. Hij past namelijk naadloos in het geïntegreerde zonnestroomsysteem Monier PV Premium en hij is gemaakt van high tech beton met Protegon technologie. Daarom is de Tegalit echt ‘the architects choice’ omdat hij precies biedt wat een architect zoekt!


BROCHURE downloaden

AANVRAGEN

Benieuwd naar de Tegalit dakpan? In onze brochure vindt u alles wat u wilt weten. Ook kunt u een monster ontvangen zodat u het unieke design van onze Tegalit van dichtbij kunt bekijken. Wilt u liever een gesprek? We maken graag tijd!

 

MONSTER AANVRAGEN

galerij

KENMERKEN

  • Dakpan met uniek architectonisch lijnenspel

  • Protegon Technologie

  • Bewuste duurzame keuze

  • Te combineren met het geïntegreerde zonnestroomsysteem Monier PV Premium 

 

NIEUW DESIGN ARCHITECTONISCH LIJNENSPEL

Het Tegalit daksysteem is direct herkenbaar aan de strakke, moderne vormgeving. Een dubbele zijsluiting is onzichtbaar onder de overlap met de naastgelegen dakpan weggewerkt.  

 

PROTEGON 

De door BMI Monier ontwikkelde Protegon technologie zet een nieuwe standaard in de dakpannenindustrie. De daarmee geproduceerde dakpannen hebben een langere levensduur, zijn minder gevoelig voor vuil en aanslag en behouden langdurig hun kleur.

 

DUURZAAM 

De productie van betonnen dakpannen is een energiezuinig proces. Tijdens het droogproces komt warmte vrij die herbruikbaar is. Bovendien is beton in zijn geheel recyclebaar. De nieuwe betondakpan Tegalit is beschikbaar in vijf kleuren, van rood tot diepzwart, en zoals bij BMI Monier gebruikelijk, leverbaar als compleet daksysteem. Alle hulpstukken en daksysteemcomponenten zijn op maat ontwikkeld, en streng getest volgens de hoogste kwaliteitsnormen en beschikbaar in BIM. 

 

GEÏNTEGREERD ZONNESTROOMSYSTEEM

De Tegalit is door zijn vorm en uitstraling naadloos te combineren met het geïntegreerde zonnestroom systeem Monier PV Premium voor een esthetisch en duurzaam dak. De PV-modules komen in de plaats van de dakpannen en worden volledig in het dak geïntegreerd. Het resultaat is een volkomen lineair en harmonisch dak.